2e kerstdag Thirty Dancing X-mas special Wijnfort in Lent

Op zondag 26 december 2010 (Tweede Kerstdag) vindt de Thirty Dancing X-Mas Special plaats, in het Wijnfort plaats.

Een toegangskaart kost € 20,- (inclusief een welkomstdrank, hapjes en andere feestelijke extra’s) en is vanaf half november te bestellen via deze website en aan de bar bij café Faber. De minimumleeftijd is 27 jaar en aan de deur worden geen kaarten verkocht. Een mooie gelegenheid om de feestdagen eraf te swingen of ze nog even te verlengen.

Misschien dineer je die avond bij familie en heb je direct oppas. Heb je helemaal geen plannen of verplichtingen? Dan kan je sowieso ouderwets swingen maar vooraf ook aanschuiven bij het exclusieve Thirty Dancing diner in De Compagnie. Voor € 75,- krijg je een feestelijk viergangenmenu met wijnarrangement, een toegangskaart en vervoer naar het Wijnfort waar we vanaf 21:00 weer swingen als vroeger. Geïnteresseerd? Reserveer hier voor het diner!

Tot de 26e!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink . Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

Plaats een reactie

Je moet Ingelogd om een reactie te plaatsen.

  • DJ Rent

    DjRent is gespecialiseerd in het verhuren van dj’s, licht, geluid en decoratie. We hebben door de jaren heen vele dj’s, (live)artiesten en locaties leren kennen die wij in kunnen zetten om uw feest tot een succes te maken.
    Naast invulling van uw feest of evenement kunt u ook bij ons terecht voor complete concepten.